Na objednání

Zboží našeho fanshopu - na objednání

72_20231022_000017.jpg

Výrobky zde nabízené nemáme skladem, jejich výrobu zajistíme až po provedení a uhrazení objednávky. Termín dodání cca 6 týdnů od zadání do výroby.

Více informací získáte po kliknutí na obrázek.

Mikina

Mikina
Klikněte a dozvíte se více.

1.200 Kč/ks

Venku už je sychravo a proto jsme si pro Vás připravili nové mikiny, které se hodí i jako dárek (vánoce, narozeniny, atp.). Mikina v klubových barvách (černá a bílá) je vyrobena z polyesteru. Na přední i zadní části je klubový piktogram "K" s nápisem "FBK KOBYLISY", piktogram najdete i v kapuce.

Tepláková souprava

Tepláková souprava
Klikněte a dozvíte se více.

1.950 Kč/set

Tepláková souprava se hodí vždy. Na trénink, zápas, turnaj, soustředění nebo na jiné aktivity. Nebude Vám v ní zima, je pohodlná, vyrobená z polyesteru. Bonusem je její potisk piktogramy "FbK Kobylisy" a "K" a číslem Vašeho dresu, každý tak bude vědět, komu tepláková souprava patří a kam patříte Vy. Reflexní prvky navíc zvýší Vaši bezpečnost.

Po domluvě je možné objednat samostatně bundu nebo tepláky.

Tričko

Tričko
Klikněte a dozvíte se více.

320 Kč/ks

Bavlněné tričko na využije opravdu každý. Nejen na trénink, zápas, turnaj, soustředění nebo na jiné aktivity, ale i jen tak na běžné noření. A jeho potisk piktogramy "FbK Kobylisy" a "K" a číslem Vašeho dresu Vás odliší od všech ostatních.

K dostání je v černé barvě s bílým potiskem nebo v bílé barvě s černým potiskem.


Zpět na e-Shop
25_1633631093.png