Dresy

Stránka pro objednání dresů.

Ceny dresů jsou platné do 30.6.2025:

  • triko černobílé nebo žluté (všechny kategorie a velikosti) - 595 Kč/ks
  • trenky černé nebo černé se žlutým pruhem (všechny kategorie a velikosti) - 595 Kč/ks 

Aby byla objednávka akceptována, musí být dres uhrazen nejpozději v den, do kterého je garantována cena. Rozhodující je datum, kdy byla částka připsána na účet TJ Kobylisy č. 149087319/0800.

Upozornění pro nové hráčky a hráče:

Při první objednávce je nutno objednat kompletní sadu dresů mládež a muži musí mít pro zápasy pruhované a žluté tričko a jedny černé trenky; ženám stačí žluté tričko a černé trenky s pruhem.

O přidělení konkrétního čísla dresu rozhoduje klub a to tak, že požadované číslo dresu nesmí být použito v dané kategorii nebo v sousední kategorii. Dres je zadán do výroby až po jeho úplném zaplacení a to vždy až po uplynutí měsíce, ve kterém byl objednaný dres úplně uhrazen. Dodání objednaného dresu ve lhůtě cca 6 - 8 týdnů po jeho zadání do výroby (zpravidla však dříve).

Dresy lze objednat pouze prostřednictvím FORMULÁŘE (odkaz níže) až po přidělení čísla dresu hráče, číslo přiděluje a schvaluje je z důvodu vyloučení duplicity Petr Vondrák. Seznam čísel dresů je dostupný v aplikaci Členská sekce FbK Kobylisy v záložce "Dokumenty".

Návod:

  1. Pokud již nemáte přidělené číslo dresu vyberte si číslo svého dresu v aplikaci Členská sekce FbK Kobylisy v záložce "Dokumenty". Číslo nesmí kolidovat s již používaným číslem ve Vaší kategorii a v kategoriích sousedících (např. zvolené číslo dresu staršího žáka nesmí být používáno ani v kategoriích mladších žáků a dorostenců).
  2. Proveďte a odešlete objednávku dresů prostřednictvím formuláře. Kopie objednávky Vám bude doručena na zadaný e-mail. Pokud nebude na Vámi uvedený e-mail kopie objednávky doručena, znamená to, že jste objednávku neodeslali.
  3. V případě nesrovnalostí v objednávce nebo kolize čísla dresu budete kontaktováni prostřednictvím zprávy aplikace Členská sekce FbK Kobylisy nebo prostřednictvím zadaného telefonního čísla anebo e-mailu.
  4. V aplikaci Členská sekce FbK Kobylisy bude členům FbK Kobylisy vygenerována platba za objednané dresy včetně variabilního symbolu. Pokud si dres objedná fanoušek klubu, který není jeho členem, budou mu údaje k platbě zaslány na e-mail, který uvedl v objednávce.
  5. Zkontrolujte údaje uvedené na faktuře, zda odpovídají Vaší objednávce. Pozdější reklamace není možná.
  6. Uhraďte objednané dresy podle údajů uvedených v aplikaci Členská sekce FbK Kobylisy na účet č. 149087319/0800. Za den úhrady se považuje den, kdy byla platba připsána na účet FbK Kobylisy.
  7. Po úplném uhrazení ceny za objednané dresy bude členům FbK Kobylisy prostřednictvím zprávy aplikace Členská sekce FbK Kobylisy zaslána faktura a úhrada bude zaznamenána v aplikaci Členská sekce FbK KobylisyPokud si dres objedná fanoušek klubu, který není jeho členem, bude mu faktura zaslána na e-mail, který uvedl v objednávce.
  8. Objednané dresy budou zadány do výroby v prvních dnech měsíce, následujícím po měsíci, kdy byla objednávka zcela uhrazena (viz. bod 6.).
  9. Objednané dresy budou předány trenérem na tréninku po jejich dodání výrobcem (zpravidla 6 - 8 týdnů po zadání do výroby).

Objednávky dresů

Dresy si mohou objednávat hráčky, hráči i fanoušci FbK Kobylisy, čísla dresů hráček a hráčů jsou však evidována, aby nedošlo k duplicitám v číslech dresů. Číslo dresu se nesmí vyskytovat v kategorii hráčky nebo hráče a ani v sousedních kategoriích (např. zvolené číslo dresu staršího žáka nesmí být používáno ani v kategoriích mladších žáků a dorostenců). Pokud se přesto nastane situace, že zvolené číslo je již evidováno, bude hráčka nebo hráč kontaktován a musí si zvolit jiné číslo dresu. Každá hráčka i každý hráč musí mít kompletní sadu dresů.

Objednané dresy musí být zcela uhrazeny a až poté bude zadána jejich výroba. Dresy budou dodány - předány na tréninku. Další informace naleznete ve formuláři pro objednání dresů.

Formulář pro objednání dresů

Sada dresů pro kategorie přípravka, elévové, mladší žáci, starší žáci, dorostenci, junioři a muži
Sada dresů pro kategorie přípravka, elévové, mladší žáci, starší žáci, dorostenci, junioři a muži
Sada dresů pro kategorii ženy
Sada dresů pro kategorii ženy

Zpět na e-Shop
23_1633628532.png